ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

dobrý deň

veľký comeback!

po troch rokoch si čítať svoj blog je ako čítať blog niekoho cudzieho.

nepamätám sa, nezažila som, nechápem, neviem. myslela som si že sa nezmením, že sa nič nezmení a že ostanem takou istou zatrpknutou tínedžerkou so sklonmi k pseudodepresiám asi navždy. našťastie to bolo takisto mylné ako moje vtedajšie predstavy o živote. tínedžerka som už len posledných pár mesiacov ale zatrpknutá rozhodne nie. a depresie tiež nemám, dokonca ani tie pseudo.

začala som sa zaujímať o kultúru a politiku. o prvom by som chcela vedieť viac, o tom druhom už radšej nič. komunikujem s rodičmi, jazdím občas na aute a študujem antropológiu. sociálnu, nie kosti ani dinosaure. piť som neprestala a fajčiť som začala. a ešte som aj pribrala.. ale to zhodím!

mám rada teplé letá a festivaly, vegetariánsku kuchyňu, staré mercedesy a vysokých chlapov. nemám rada babské jazdy a fica.

môj starý blog si nečítajte, rozmýšlam aj, že si ho utajním.

a občas sem asi znova niečo napíšem. keď už pre nič iné, tak aspoň nech sa môžem o pár rokov vrátiť, začudovať a napísať pár nových múdrostí o sebe.

 

pekný zvyšok dňa prajem. (mám pocit že na mňa lezie choroba)


há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. Nazdar
    Sranda že Fico má vždy takú prevahu nad ostatnými ale ani ja ho nemám rád, tak kto ho volí? Babky demokratky? :-)) Ty si vysoká tiež keď máš rada vysokých chlapov? Koľko cm meriaš?
    publikované: 31.01.2012 16:11:49 | autor: Tomáš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014