ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spomenula som si

a napisala som o tom..

Kedysi davno,ked som si este myslela ze menstruacia je choroba a ochlpenie je pozitivny prejav dospelosti,som mala pocit ze som vynimocna,cely svet sa toci okolo mna,ja ho raz zachranim pred morom,upirmi (alebo inymi vecami co zrovna ukazovali vo filmoch) alebo budem aspon nehorazne slavna,nieco dokazem,koli comu sa zapisem do pamati vsetkych obycajnyc radovych ludi a budu ma uznavat.Par slovami-spravim nieco nezabudnutelne.

Ked som povedala o mojich myslienkach mame,tak sa necudovala.Ale ked som sa jej spytala ci aj ona si to mysli o sebe,povedala "Jednoznacne nie.." Nechapala som.

Uz chapem (bohuzial).Moje nadeje vyhasli.Teraz sa chcem len pokusit prezit pekny,stastny zivot.Potichu a spokojne.Byt obycajnym radovym obcanom a uznavat ludi ktori nas zachrania ak bude morova epidemia,vynajdu vakcinu proti rakovine,budu chodit po Marse alebo prebehnu Juzny pol nahy.No ja to nebudem.Ja budem vtedy sediet doma v kresle a citat o tom v novinach.A potichu zavidiet.No hlavne potichu...


há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. nuz Moj
    neviem ci je to deziluzia alebo nedovera vo vlastne sily. ak blogujes, potichu dufas, ze urobis nieco nezabudnutelne..:0
    publikované: 14.10.2006 12:27:02 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. radovi obcan
    Nie si sama na svete, kto ma taketo myslienky, alebo ako ty pises deziluzie, ja ich este stale obcas mavam. Aj ti co nejakim sposobom spasili, zachranili, alebo pomohli svetu su obycajni radovi obcania, rozdiel medzi nimi a nami je ten, ze oni si idu za tim co chcu dokazat bez ohladu na to, ake tazke su prekazky. Kazdy jeden z nas je tu z nejakej priciny, len musime este obe zistit preco? : >
    publikované: 14.10.2006 12:39:36 | autor: eleo (e-mail, web, autorizovaný)
  3. cokomilka
    obavam sa ze nemas pravdu..ja neblogujem preto ze som clovek s obrovskou fantaziou a ruzovymi snami do buducnosti..zdaleko ani v tom najskrytejsom kute svojej mysle nedufam ze spravim nieco nezabudnutelne..
    blogujem "aby som zo seba dostala von" co ma tazi..aby sa to nenakopilo a nestal sa zo mna napr. schyzofrenik..a tu mozem napisat naozaj cokolvek,pretoze nikto zo znamych o mojom blogu nevie..je to tak tajomne anonymne ;)
    publikované: 16.10.2006 08:12:51 | autor: kacicka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014