ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

To nevymyslis,to je zivot

A teraz sedim pri pocitaci,pocuvam Jara Nohavicu a zistujem ze moje problemy vlastne ani nie su problemy...Moj brat sa pred par hodinami predavkoval.
Prave som sa vratila z vonku,bola som s kamaratkou na pive,porozpravat sa..alebo sa skor vyrozpravat,cely cas som skoro hovorila ja...o vsetkom,co sa mi stalo,ako to citim,vnimam,co si o tom myslim...A teraz sedim pri pocitaci,pocuvam Jara Nohavicu a zistujem ze moje problemy vlastne ani nie su problemy...Moj brat sa pred par hodinami predavkoval.Teraz lezi na pohotovsti...On vlastne nie je uplne moj brat,je z prveho manzelstva mojho otca,preto sme spolu ani nikdy nebyvali...Zostal byvat so svojou matkou,moj otec od nich odisiel asi pred 20 rokmi...A potom sa to zacalo,Peto vyskusal nejake tie lieky a uz si presiel vselicim...Teraz ma 33 a je z neho zijuca troska,boli este casy ked som s nim rozoberala veci,bola som jeho mala sestra...Teraz ho uz len nerada vidim,je mi z toho doplacu co sa z neho stalo.A teraz toto?!??!Myslela som si ze odvyka,chodi na metadon(synteticka droga)...ocividne mu to nestacilo a kombinoval to este s inymi svinstvami...Otec sa hned uistoval a pytal sa ma ci nieco neberiem aj ja,,,Jasne ze neberiem,vsetko su to svinstva!!Dobre,raz za cas mozno nejaka ta trava,ale to mu nemozem povedat,ved by ho to zlozilo...Uz si toho s Petom vytrpel dost,liecenia,opletacky so sudmi,jeho uteky z vysokej skoly... Co su MOJE problemy oproti tomuto???Preco ja riesim veci,ako napr. ci ma chce alebo ma len vyuziva???ano ja viem,kazdy mame tie svoje problemy,aj kebyze sa nam zije ako z bavlnky,tak vzdy musime nieco riesit...Ale ja tie moje mozno az prilis zvelicujem,ale ked mne sa zdaju byt tak strasne obrovske :(

há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. kazdemu,
    sa zdaju jeho problemy velke, aj ked v porovnani s inymi su iba obycajnou omrvinkou... Ale ako tvrdim, bez problemov by zivot nebol zivotom a nemali by sme sa kvoli comu trapit... na co taky zivot?
    a Petovi odkaz, ze muvelmi drzime place, aby sa z toho dostal a skus mu pomahat aj ty co najviac....
    publikované: 04.03.2006 15:59:32 | autor: Lucia a Silvia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. FUCK TRABLE
    RADA OD OTAWY.Ked človek nechce prestať čáka ho basa alebo smrť.Prežil som a to si nevymýšlam štrnásť rokov na Ópiatoch a do štofu kadečo inšie.Smutné je že ten chalan mohol žiť,keby dostal šancu.Na celé slovensko sú dve špecializované centrá-blava a bystrica,ostatný majú smolu.
    Neviem aké máš problémy,ale každý problém má dve strany,skús to tak riešiť.SIA
    publikované: 10.02.2014 20:34:54 | autor: SPOFA (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014