ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Demolition woman

Drzte si bezpecny odstup!
Mali ste niekedy pocit ze cohokolvek sa dotknete to pokazite,znicite,rozbijete alebo akokolvek poskodite?To prezivam v poslednych dnoch ja...Zacalo sa to ked sme upratovali na nasom novom byte,utierala som riad ktory sme tam doniesli a zrazu sa mi vysmykla jedna salka z ruky,padla na zem a rozbila sa.Rodicia samozrejme na mna kvalitne nakricali,sice to bola prva vec co som v zivote rozbila...O chvilu neskor som sa snazila premiestnit velky kos s riadom s bodu A do bodu B.Problem bol v tom ze bod sa nachadzal na novucickych parketach.Ja som si ale neuvedomila ze tak nevinne vyzerajuci kos moze mat drsne dne a tak som ho tahala.Vydavalo to sice neprijemne zvuky a zanechavalo to za sebou na parketach ciaru,ale ja som sa nad tym nepozastavovala...Az krik rodicov donutil ma uvedomit si ze som spravila na tych tyzdnovych parketach dost dlhy skrabanec...A ked uz som si myslela ze sa nic nemoze stat a s pokojom na dusi som si sadla na postel aj s melonom,tak sa z taniera kde ten melon bol,vyliala jeho stava rovno na parkety.To si nastastie nikto nevsimol a ja som to rychlo utrela...Vecer ked som si lihala s dobrym pocitom, ze sa uz nic zle nestalo,do postele a isla vypnut lampu ktoru mam na nocnom stoliku za hlavou,tak na mna padla a aby toho nebolo dost,popalila ma na ruke,ale tak ze tam mam doteraz neprijemnu navreninu...Dnes rano som zamastila moje fotky z detstva olejom z nepraveho lososa...A 10 minut som zbierala sparatka z dozy na sunky pretoze som ich tam akousi nahodou vysypala..Naozaj mam uz strachu sa cohokolvek dotknut a spravit akykolvek pohyb,vsade na mna totizto cihaju veci ktore poskodim!!

há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. ano
    to je tá chvíľa, sadni si pekne do kútka a seď, čokoľvek urobíš, môže sa na zlé obrátiť, ale nebudeš mať o čom písať. Keď si to niekto prečíta, hneď mu stúpne nálada, aký je skvelý. Hurá, ja som si trafila lyžicou do pusy. Dobrá som.
    publikované: 31.07.2006 14:05:35 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
  2. stáva sa
    také dni máwam aj ja. buď mi stále niečo padá, šmýka sa, alebo sa mne niečo stane, porežem sa alebo ja newiem čo, darí sa mi skutočne veľmi dobre komoliť slová alebo ich zázračným spôsob spojiť dve do jedného, potom si pripadám jak u debilov na dvore. proste Bad Day, stáwa sa, usmej sa nad takýmito vecami. proste Stáva Sa! X)
    publikované: 31.07.2006 14:10:16 | autor: silvia (e-mail, web, autorizovaný)
  3. kacicka
    to poznam dost casto :-D mne sa to stava dennodenne... necudo, ze mam ruky cele doskriabane, dopalene a pluzgierovane :-D o nohach ani nehvorim...
    len si ver a rano vstan z postele s tym, ze "dnes nic nerozbijem!" :-)
    publikované: 31.07.2006 16:06:29 | autor: lucy671 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. He he he
    Jaká haluz. Toto som celý ja. Kazisvet tretí :-) Čoho sa ujmem to sa pokazí, teda nielen veci čo chytím, ale aj keď dakam prídem, pôsobím ako repelent. Pokazím všetko, vždy a všade. Zbabrať niečo a byť babrákom, to som celý ja. Tak ruku na to holčando :-D
    publikované: 31.01.2012 16:38:28 | autor: Tomáš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014