ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ked uz nizke sebavedomie,tak aspon riadne

Nieco,co ma zarazilo a donutilo trocha popremyslat.A zdoverit sa.

Nemavala som problemy so sebavedomim,nechybalo mi,neriesila som,co si o mne ostatni myslia.Ale v poslednom case nadobudam pocit ze som nezaujimava,nepekna a nie je na mne nic zvlastne.Nie je to koli nicomu konkretnemu,je tu len ten pocit.Ved asi to poznaju vsetci,kazdy si tym prejde ;)

Preto som sa vcera velmi potesila,nie,bola som doslova nadsena (!) ked som bola s kamaratmi vonku,uz v trocha nie moc najtriezvejsom stave, a nejaky neznamy hlap(ec) mi povedal ze som to najkrajsie dievca ake za ten den stretol.Moje sebavedomie sa zase zacalo splhat hore po rebriku.

Rozpravala som sa s nim,uz si nepamatam ako dlho a potom som zaspala.Na soche polonahej zeny.Dnes som sa dozvedela ze tu istu frazu hovoril za mojho snenia mojej najlepsej kamaratke,a bohvie este kolkatim inym podnapitym slecnam.Moje sebavedomie bolo skopnute dolu z rebrika a zase sa len chuli niekde v rohu.

Ja viem,nemala by som verit kazdej hluposti,ale vtedy mi to prislo ako zaplata na moje rany.No teraz su moje rany zase odhalene,cerstve a krvacaju.Ach,kedy sa ja poucim!


há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. :) ze ano...
    no sebavedomie je srandovna vec, hlavne vtedy, ked sa necitis najlepsie. neboj, jedneho dna sa zobudis a znovu sa budes citit krasna. staci, ked sa rano do zrkadla usmejes a povies si :) dnes som sa ale vydarila :)
    publikované: 30.09.2006 17:49:36 | autor: mika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hm, dnes som sa ale vydaril :) si zapamätám, dííík, mika :)
    publikované: 30.09.2006 18:06:00 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014