ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som zalubena...

sice len platonicky,ale je to krasne

Byt platonicky zalubena je krasny pocit.Je to take povznasajuce,take mala svetielko,ktore bude vzdy svietit a pripominat mi ze je tu stale nieco,pre co sa oplati zit.Je to zvlastne,alebo skor zvlastne pekne.

Doteraz som si vzdy myslela ze ak sa mi niekto paci,fyzicky aj psychicky tak ho musim mat,ulovit ho a ak sa mi to nepodari tak budem sklamana.Ale zistila som ze je aj ina cesta..Taka kludna,ktora vedie len okolo tej osoby a nikdy sa jej nedotkne.Staci mi pozriet sa mu do oci a odvratit ich ked mi pohlad opatuje.Staci mi pozdravit sa s nim a ist dalej.Staci mi porozpravat sa s nim.Staci mi len snivat o tom ake by to mohlo byt.Mozno trochu dufat ze by raz mohlo byt nieco viac.Ale ak nie,nevadi,vzdy si budem pamatat tu nervozitu v jeho pritomnosti,to poskocenie srdca ked sa mi zadiva do oci.

Nechcem sa uz sklamat,mozno ze ak by som ho raz mala,ak by bol len moj,zistila by som,ze to nie je to,o com som snivala a predstavovala som si to.Ze je to niekto uplne iny.Preto je asi lepsie len stat kusok obdalec a snivat.


há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. kacicka, áno, na platonickej láske je najkrajšie...
    že je "len" platonická, že je o túžbe a snívaní. Realita by jej mohla neraz ublížiť...
    No vždy je aj nádej, že platonická láska prerastie v lásku skutočnú. Veľa šťastia. :)
    publikované: 24.09.2006 16:45:12 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  2. je dobré mať niekoho rád
    ono je to vidieť už na tvári, také zvláštne svetielko v očiach
    publikované: 24.09.2006 17:05:03 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Niet nič krajšie
    Mal som raz lásku, platonickú, strašne som ju miloval, zbožňoval, po nociach som v tichu za ňou plakával, túžil po nej, sníval o spoločných chvíľach. Bolo to úžasné, najkrajšie obdobie mojho života. Nikdy som na ňu nezabudol a nikdy nezabudnem. Bol to sen, prelud, život, smrť, všetko. Prežil som zopár reálnych vzťahov, krásnych, nežných, divokých, čudných aj normálnych, ale žiaden sa nevyrovnal tej platonickej láske. Nikdy nenašla naplnenie. Naopak, stratili sme sa jeden druhému a keď sme sa po 2 rokoch stretli, nechápal som, čo som na nej videl. Ale ten sen, tá ilúzia, to čaro chvíle
    už vo mne navždy zostalo.
    publikované: 24.09.2006 20:31:59 | autor: John (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014